Hinnat & Lisätiedot

Villa Hibiscuksen kauniissa huviloissa lomailet omassa rauhassasi, Costa del Solin monipuolisten palveluiden läheisyydessä. Täysin varusteltuja kohteitamme yhdistävät upeat puitteet, moderni sisustustyyli ja hyvä sijainti merinäköaloin. Majoituksen lisäksi voit varata kauttamme esimerkiksi aamiaispalvelun, lentokenttäkuljetukset tai paikan päälle katetun illalliselämyksen, räätälöimme lomasi juuri sellaiseksi kuin sinä haluat. Huvilamme majoittavat jopa 12 henkeä ja sopivat loistavasti esimerkiksi ystäväpariskunnille, perheille tai ryhmille.

Etsitkö pitkäaikaisempaa majoitusta Costa del Solilla?

Huvilamme ovat myös vuokrattavissa pidemmiksi jaksoiksi. Mahdollisuuksien mukaan vuokraamme huviloita myös lyhemmiksi jaksoiksi kuin viikko kerrallaan. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Lisäpalvelut sinun toiveidesi mukaan

Tarvitsetko kuljetusta lentokentältä vai istuisitko mieluiten valmiiseen aamiaispöytään yhtenä tai useampana aamuna? Tarjoamme monipuoliset lisäpalvelut asiakkaillemme. Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja esitä toiveesi, autamme mielellämme.

Lentokenttäkuljetus, max 8 hlöä, 85 eur/suunta

Villa Mijas ja Villa Torreblanca 85 eur. Myös yli 8 hengen kuljetukset saatavilla kauttamme, hinta tiedusteltaessa. Ota yhteys Markus Mäkelään varataksesi lentokenttäkuljetuksen, markus.makela@hibiscusvillas.com tai puh. +34 664 814 407 / +358 400 47 1326.

Espanjalainen paella kokki

Haluatko nauttia huvilalla ilman ruuanlaitto kiireitä? Pyydä tarjous. Markus Mäkelä, puh. +34 664 814 407 markus.makela@hibiscusvillas.com

Aamiainen huvilalla 20 eur/hlö (lapset 6-12 v 10 eur/hlö, 0-6-vuotiaat maksutta)

Kiireettömät aamut kuuluvat lomaan ja mikä olisi ihanampi aloitus päivälle kuin istahtaa valmiiksi katettuun pöytään? Aamiaiseen kuuluu kahvi, tee, mehu, leipää, juustoa ja leikkeleitä, jogurttia, mysliä tai muroja, maitoa, hedelmiä ja kananmunia. Aamiainen tarjoillaan haluamanne ajankohtana klo 07.00-11.00 välisenä aikana. Aamiainen tarjoillaan aina koko seurueelle, vähintään kuudelle hengelle.

Tervetuliaislajitelma espanjalaisia herkkuja 20 eur/hlö (lapset 6-12 v 10 eur/hlö, 0-6-vuotiaat maksutta)

Herkullinen aloitus lomalle! Patonkia, keksejä, valikoima pateita ja oliivitahnoja, paikallisia juustoja, hedelmiä, pähkinöitä, oliiveja, ilmakuivattua serrano-kinkkua, iso kannullinen sangriaa. Herkkulajitelma on valmiiksi katettuna huvilalle saapuessanne. Tarjoillaan aina koko seurueelle, vähintään kuudelle hengelle. Kuvan tarjoilusta löydät Hibiscusvillan Facebook sivulta ja instagram sivuilta.

Argenttinalainen grillijuhla

Naudan kylkeä avotulella loimutettuna. Menetelmä on traditionaalinen Argenttinalainen tapa. Lihaan sivellään tuntien ajan marinadilla ja loimutus tapahtuu kahta eri puulajia käyttämällä. Näin lihaan saadaan kahden eri puun aromit. Valmistus kestää lihan koosta riippuen 3-5h. Pyydä tarjous. Markus Mäkelä, markus.makela@hibiscusvillas.com tai puh. +34 664 814 407 Kuvia löydät Hibiscusvillan Facebook tai instagram sivuilta

Lasten matkasänky, 50 eur per sänky per viikko

Toimitetaan huvilalle valmiiksi pedattuna.

Aikuisten lisävuode 100 eur per sänky per vko

Toimitetaan huvilalle valmiiksi pedattuna.

Huviloiden hinnat

Ajankohta Villa Mijas Villa Torreblanca
1.11.-31.3. 199 e / vrk 199 e / vrk
1.4.-31.10. 299 e / vrk 299 e / vrk

Sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaan, 0,25 eur/kWh. Normaalikäytössä sähkön osuus noin 100-150 eur/vko. Mikäli vuokraus ylittää eri hintakategorioiden rajat, lasketaan kunkin hintakategorian mukaiset vuorokausikohtaiset vuokraushinnat yhteen.

Vertaa talojen ominaisuuksia

Villa Mijas Villa Torreblanca
Pinta-ala noin 450 m2 noin 300 m2
Majoituskapasiteetti 10+6 hlöä 10 hlöä
Makuuhuoneet 5 5
Langaton internet-yhteys kyllä kyllä
Ilmastointi, lämmitys kyllä kyllä
Uima-allas oma oma
Oma sauna kyllä kyllä
Kylpyhuoneiden / wc:iden lkm 6 + 3 3 + 2
Kylpyamme 2 sisäallasta 1 sisäallas
Oma tilava terassi / piha Oma puutarha / useita patioita kyllä
Merinäköala kyllä kyllä
Vuoristonäköala kyllä
Autopaikat 5-6 omaa paikkaa 2 omaa autokatospaikkaa
Etäisyys rannasta 2 km 400m
Etäisyys keskustasta 1,4 km 3,2 km
Etäisyys lentokentältä 23 km 22 km
Golfkenttien läheisyys kyllä kyllä
Tv kyllä kyllä
Telakka muusiikiin kuunteluun kyllä kyllä
Täysin varusteltu keittiö kyllä kyllä
Kaasugrilli kyllä kyllä
Pyykinpesukone kyllä kyllä
Kuivausrumpu kyllä kyllä
Silitysrauta kyllä kyllä
Matkasänky lapselle lisäpalvelu, 50 e / vko / kpl lisäpalvelu, 50 e / vko / kpl
Hinta alkaen / vko 1393 e / vko 1393 e / vko

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Hibiscus Villas pidättää kaikki oikeudet hinnanmuutoksiin.

Tutustu huviloidemme vuokraehtoihin tästä