Kiinteistöpalvelut

Hibiscus Villas kiinteistönhuolto

Meillä on monen vuoden kokemus kiinteistönhuolto- ja remontointipalveluista Costa del Solin alueella. Omissa vuokrahuviloissamme kiinnitämme erityistä huomiota tilojen siisteyteen ja kiinteistöjen kuntoon, josta olemmekin saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme. Kiinteistönomistajana voit luottaa siihen, että talosi on aina huippukunnossa kun ostat kiinteistönhuoltopalvelut meiltä.

Palvelutarjontaamme kuuluu:

siivous

Siivous

Siivouspalvelu on räätälöitävissä kohteen ja asiakkaan toiveiden mukaan. Vakituiset viikkosiivoukset, vuokralaisten välissä tehtävä siivous tai yksittäiset toimenpiteet kuten ikkunoiden pesu – kaikki onnistuu!


puutarhuripalvelut

Puutarhanhoito

Kaunis puutarha nostaa talosi arvoa ja lisää viihtyvyyttä. Puutarhanhoitopalveluihimme kuuluvat maisemointi, kasvien kastelu, lannoitus ja leikkaus, pihatyöt, uusien kasvien istutustyöt sekä puutarhan yleisen siisteyden ylläpito.


uima-allas

Uima-altaan hoito

Siistimme ja hoidamme uima-altaasi niin usein kuin toivot.


huolto

Remontti- ja korjauspalvelut

Repsottaako lista, kaipaako seinä uutta maalipintaa? Suoritamme pieniä ja isoja korjaustöitä, koordinoimme remonttikokonaisuuksia ja autamme mielellämme myös remontin tai uuden sisustuksen suunnittelussa.

Palveluiden hinnat määräytyvät aina kohteen mukaan. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, tai täytä alla oleva yhteystietolomake niin palaamme asiaan pikimmiten! Markus Mäkelä, markus.makela@hibiscusvillas.fi tai puh. +34 664 814 407 / +358 400 47 1326.

Kyllä kiitos!
Haluan tietää lisää Hibiscus Villas -kiinteistöpalveluista.