Vuokrahuvilat

Huvilamme sijaitsevat Espanjan kuuluisalla Aurinkorannikolla, Euroopan aurinkovarmimmilla alueella. Aurinkorannikon kohteista löytyy jokaiselle mieluisa vaihtoehto lomailuun. Loistavat golfin harrastusmahdollisuudet, kilometrien pituiset hiekkarannat, valkoiset vuoristokylät, vehreä luonto ja joka puolella siintävä sininen ja lämmin meri ovat vain muutamia syitä miksi Costa del Sol on vuodesta toiseen Euroopan suosituimpia lomakohteita.

Hibiscus Villas -huvilat tarjoavat loistavat puitteet rentouttavaan lomaan. Tyylikkäästi sisustetut talomme majoittavat 10 henkilöä+lisävuoteet ja ne sijaitsevat Fuengirolan ja Mijaksen kaupungeissa. Huvilat ovat Hibiscus Villasin omistuksessa.

Villa Mijas

Villa Mijaksen varustelutaso tyydyttää vaativammankin matkailijan toiveet ja talossa majoittuu mukavasti 10 henkilöä. Talossa on kapasiteettia jopa 16 hengen ryhmille.Voit kylpeä ja samalla ihailla henkeäsalpaavan kaunista maisemaa panoraamaikkunoista tai vilvoitella saunan jälkeen omalla terassilla.
Tutustu Villa Mijasiin

Hinta alk.
199 € / vrk

Villa Torreblanca

Villa Torreblanca on avara, modernisti sisustettu 10 hengen huvila rauhallisella alueella Torreblancassa, lähellä Fuengirolan kaupunkia. Ranta, ravintolat ja ruokakaupat ovat kaikki alle puolen kilometrin päässä talosta ja julkiset yhteydet sekä Fuengirolaan että Malagaan ovat hyvät. Nauti oman uima-altaan yksityisyydestä, upeasta saunaosastosta ja isolta terassilta aukeavista merinäkymistä.
Tutustu Villa Torreblancaan

Hinta alk.
199 € / vrk